Stiff Little Fingers

+ The Headlines

Datum har passerat

I augusti kommer det legendariska nordirländska punkbandet Stiff Little Fingers till Sverige för tre spelningar. Den 2 augusti besöker de Malmö för att återigen vända upp och ned på KB! Support denna kväll blir Malmöbandet The Headlines.

Redan 1977 bildades Stiff Little Fingers i Belfast. Debutalbumet ”Inflammable Material” kom 1979 och firar alltså 40 år i år. Förutom några års uppehåll på 80-talet har de hållit på oavbrutet i alla år och blivit ett av de allra mest uppskattade punkbanden i världen. Sångaren och gitarristen Jake Burns har hela tiden fört bandet framåt så det är med god rätt Stiff Little Fingers kan kallas för punklegender. Den 2 augusti har du återigen chansen att uppleva dem live på KB!

Support: The Headlines
The Headlines har genom hårt turnerande sedan 2007 förtjänat sin plats som punkveteraner trots en ung ålder. Bandet besökte tidigare i år Japan för första gången och är i sommar ute på vägarna för 14 datum i 4 länder. Stilen är influerad av Rancid, The Clash och Joan Jett. Det blir garanterat ös!