Sandro Cavazza

+ Esther Vallee

Datum har passerat

Under 2018 var han den röst som streamats absolut flest gånger på Spotify i Sverige. Han har också dominerat topplistor som soloartist och i flera olika konstellationer (Estrad, Kygo, Avicii) och nominerats till både Årets Nykomling och Årets Låt på P3 Guld. Sandro Cavazza avrundade ett starkt 2018 på topp och inleder 2019 med en omfattande vårturné som besöker Victoriateatern i Malmö för en picknickkonsert den 10 april! Support denna kväll blir Esther Vallee.

Under 2018 var ”Without You”, Aviciis hit med Sandro Cavazza, den mest streamade låten på Spotify i Sverige. På Spotifys årstopplistor hittade vi också Sandro på Kygos ”Happy Now” och med sin egna hit ”High With Somebody” toppade han listorna i veckor under sommaren 2018. Den sistnämda gjorde succé hos svenska folket och som ett kvitto på detta har singeln nominerats till Årets Låt i P3 Guld. Sandro själv kan ta hem priset som Framtidens Artist.

I höstas stod Sandro på arenascener framför tusentals människor i Asien när han turnerade tillsammans med Kygo. Sommaren hemma i Sverige bjöd också på stora publikhav under en fullspäckad turné. Nu är Sandro aktuell med nya låten ”Used To”, en känslostorm som återigen bevisar hans förmåga som låtskrivare.

I vår tar Sandro steget från de stora publikhaven till en exklusiv och intim turné genom Sverige. Missa inte chansen att sig honom live på Victoriateatern i april!

Support: Esther Vallee
Esther Vallee förespås av tastemakers så som Clash Magazine och Popjustice att bli ett av våra kommande poplöften. Hennes charmiga och suggestiva girl next door-aura ihop med en intagande mörk sida tillför musiken något nytt inom popgenren. Det senaste året har Esther Vallee tillsammans med bland annat Jocke Berg och ett internationellt låtskrivarteam skapat ett pärlband av nya låtar. Förra året gav hon oss EP:n ”Things We Never Talk About” som innehåller hyllade ”Oil & Feathers”.