Monster Magnet

+ The Drippers

Datum har passerat

Sverige-favoriterna från New Jersey återvänder! Tyvärr blev bandets planerade sommarturné inställd av medicinska skäl. Men nu är bandet tillbaka och det är äntligen dags för Monster Magnet att göra nedslag i Göteborg igen! Ledda av karismatiska Dave Wyndorf blir det en tungriffande vinterkväll när bandet intar scenen på Pustervik för att spela albumet ”Powertrip” i sin helhet tillsammans med andra klassiker! Support denna kväll blir Göteborgs egna The Drippers. Vi ses den 28 januari!

Låtarna ”Powertrip” och ”Space Lord” förändrade musikvärlden för alltid. New Jersey-bandet Monster Magnet blev snabbt något av frontfigurer för ”stoner rock” och tog en hel värld med storm, en värld som bandet ständigt turnerar runt i alla dess hörn – än idag.

De har spelat live med storheter som Aerosmith, Metallica, Rob Zombie, Hole och Marilyn Manson genom åren. Men det är på egna ben som Monster Magnet står allra starkast. I vinter får vi ännu en chans att uppleva dem live, missa inte det!

Support: The Drippers
The Drippers från Göteborg startades 2016 och har redan vuxit till att bli ett av de främsta banden på den vågen av actionrock som återigen sveper över världen. Med rötterna i 90-talets högenergiska akter som New Bomb Turks, Gluecifer, The Hellacopters och Turbonegro samt en stor portion MC5, The Stooges och Radio Birdman har bandet ställt skåp sedan dag ett.

Debutplattan ”Action Rock” släpptes 2019 via The Sign Records och den spelades in med legendariske Thomas Skogsberg (mannen som under 90-talet kickstartade karriärerna för band som Gluecifer, Hellacopter, Backyard Babies och Entombed) i Sunlight Studios.

Bandets explosiva liveframträdanden har genererat uppmärksamhet såväl i Sverige som internationellt och bandet har redan hunnit med att spela med akter som Turbonegro, Hank Von Hell, Supersuckers, The Dwarves, Honningbarna, och The Hip Priests.