Molly Sandén

Datum har passerat

På grund av den rådande situationen kring Covid-19 är det tyvärr inte möjligt att genomföra Molly Sandéns konserter på Malmö Live den 18 och 19 september utan konserterna kommer att ställas in.

Information om återbetalning:
Samtliga biljetter kan återlösas, men vi vädjar till alla er som har möjlighet att stötta Kulturbolaget genom att efterskänka era biljetter som en donation till vår verksamhet. Som de flesta av er nog känner till har pandemin slagit hårt mot kulturscenen och vi behöver all hjälp vi kan få för att ta oss igenom detta och kunna arrangera fler konserter i framtiden. Vi är evigt tacksamma för varje krona!

För att börja återbetalningsprocessen ber vi dig att kontakta Eventims kundservice via mail på kundservice@eventim.se med ditt namn och bokningsnummer och meddela senaste den 2020-09-25 om du vill ha din biljett återbetald.

Observera att på grund av det stora mängd inställda evenemang kommer det tyvärr dröja längre än vanligt innan biljetterna kan återbetalas. Vi tackar för er förståelse och ert tålamod!