Millencolin

+ Slöa Knivar

Datum har passerat

Millencolin är en av våra största rockexporter och kan i år triumfera med sitt nionde album. Efter sommarens utomhuskonserter kan vi nu berätta att det blir mer av det goda. Den 14 december är det dags att få återuppleva förstklassig punk när Millencolin rundar av året med en klubbturné och spelning på KB i Malmö, tillsammans med Slöa Knivar som support!

I februari släppte Örebrokvartetten albumet ”SOS”, en mognare platta med mörkare texter om den verklighet vi lever i. Under nästan tre decennier har Millencolin gett oss trallvänlig skatepunk som fått konsertlokaler över hela världen att gunga. Det senaste albumet är ett starkt tillskott till bandets redan imponerande katalog.

Under sommaren tog Millencolin den nya plattan på turné runt Europa och Nordamerika med knappt en handfull stopp på hemmaplan, däribland som förband till Dropkick Murphys i Folkets Park. I vinter kommer en ny chans att se punklegenderna när SOS World Tour intar norden och Malmö!

Support: Slöa Knivar
Om du blandar rapsolja, E-Types allsångsmelodier, långhåriga Black Flag, kiss (kroppsvätskan, EJ bandet) med en rejäl dos vettlös tok-hardcorepunk och låter det långkoka så har du nästan, men bara nästan, lyckats koka ihop den oförutsägbara soppa som är Slöa Knivar. Den 14 december står de som support till Millencolin!