Mats Ronander Band & Stacie Collins

Datum har passerat

Mats Ronander, sångare och gitarrist, och en av Sveriges mest meriterade musiker kommer med sitt band till KB den 3 juli! Som om det inte var nog följer även den munspelande amerikanska bluesrockaren Stacie Collins med som co-headline för en pangkväll du inte vill missa!

MATS RONANDER
Mats Ronander har haft många strängar på sin lyra. Han började redan som femtonåring i Örebrobandet Crossway Blues, men gick snart vidare till Blues Quality där han tog över som sångare efter Peps Persson. Han var också medlem i banden Nature, Grymlings och kompade Ulf Lundell. Hans största soloframgång kom 1992 med singeln ”Gør mig lycklig nu”, i duett med Kim Larsen. Utöver detta har han varit verksam som studiomusiker, turnerat med ABBA och The Refreshments samt samarbetat med Ted Gärdestad för att nämna några av denne artists bedrifter. Man förstår varför Mats Ronander idag räknas som en levande rocklegend!

STACIE COLLINS
Den Nashville-baserade Stacie Collins pushar ständigt gränserna för rock, blues och country. Hon har med sin mäktiga röst och hetlevrade munspelande erhållit sig ett rykte att alltid leverera en högenergisk show som tränger sig in i varenda rocksjäl, och konserten på KB kommer inte vara något undantag!