Kim Wilde

Datum har passerat

Nu står det klart att Kim Wilde och hennes fantastiska band kommer till KB lördag den 3 december 2022 med sin ”Greatest Hits Tour”!

Vem kan inte tralla med till låtar som ”Kids in America”, ”You Keep Me Hangin’ On” och ”Cambodia”? Kim Wilde fullkomligt dominerade Europas topplistor på 80-talet och i snart fyrtio år har hon hållit sin poplåga levande. Förvänta er en unik nostalgitripp fylld med alla hennes klassiska hitlåtar!

Information om flytten:
På grund av fortsatta svårigheter att turnera internationellt har Kim Wilde bestämt sig att flytta fram sin turné ytterligare till slutet av 2022. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 3 december 2022.

Håll hårt i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Eventims kundservice på kundservice@eventim.se för att begära återköp, dock senast den 16 mars 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!