Johnossi

+ Per Nordmark

Datum har passerat

Det har gått nästan tre år sedan hyllade ”Blood Jungle”. 2020 återvänder Grammis- och P3 Guld-vinnarna Johnossi med ett nytt album. Soundet är råare nu när duon rör sig framåt igen. Förutom ny musik blir det även en rejäl turné med stopp på KB i Malmö den 28 oktober 2021! Som support denna kväll ser vi Per Nordmark.
 
Sångaren/gitarristen John Engelbert och trummisen Oskar ”Ossi” Bonde bildade Johnossi i Stockholm 2004. Efter bara tre livespelningar fick de sitt första skivkontrakt och släppte sitt självbetitlade debutalbum 2006. Duon har hittills släppt fem album och bland annat tagit emot en Grammis för ”Bästa grupp”, Grammisnominerats hela sju gånger och fått P3 Gulds ”Bästa grupp” och ”Bästa rock”.

Support: Per Nordmark
Vi må främst känna honom som trummis med Fireside, Kriget, Breach och Christian Kjellvander, för att bara nämna några, eller som mannen bakom en mängd djupgående intervjuer i Nordmark Pod. Men utöver allt annat bedriver Nordmark även en musikalisk solokarriär som smygstartade i fjol med den personliga femspårs-EP:n ”Quiet Room” och som nu växlat upp med senaste två singlarna ”Nightwatch” och ”You and Me” gästad av Jenny Wilson.

Bra att veta inför besöket:
Vi fortsätter följa de regler och direktiv kring smittspridning som regeringen och folkhälsomyndigheten presenterar. Inga vaccinbevis eller covid-test kommer efterfrågas för att få inträde till våra evenemang. Vi hänvisar däremot till den rådande rekommendationen att du som inte ännu vaccinerat dig ska fortsätta undvika folksamlingar, inklusive nattklubbs- och konsertsammanhang. Känner du av symtom för någon form av sjukdom är det fortfarande viktigt att stanna hemma även om du är vaccinerad. Och glöm inte att tvätta/desinficera händerna!

Information om flytten:
Johnossi tvingas än en gång flytta sin turné, den här gången till hösten 2021. Detta på grund av läget i världen och de fortsatta publikbegränsningar som finns. Spelningen på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 28 oktober 2021.

Håll i din biljett! Biljetter till den 07-05-2020, 12-11-2020 och 18-03-2021 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 26 februari 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Om du vill stödja KB:s verksamhet i dessa hårda tider behåll gärna din biljett även om du inte kan gå det nya datumet. Alla små insatser underlättar trycket på vår nu ansträngda ekonomiska situation. Tack!

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!