GASHI

+ Kiddo

Datum har passerat

Nu står det klart att den albansk-amerikanska rapparen GASHI gör nedslag på Pustervik den 4 december tillsammans med KIDDO som support!

GASHI är en musikalisk talang som har byggt upp en massiv fanbase med sin oklanderliga känsla för melodier och sina poetiska förmågor. Han föddes i Libyen men med båda föräldrarna från Kosovo tillbringade GASHI mycket av sitt unga liv som flykting och flyttade från land till land. Familjen bosatte sig så småningom i Brooklyn, där GASHI fortfarande lever och verkar.

Även om hans rötter finns i hiphopen, har GASHI utvidgat sin ljudbild och skapat ett unikt sound som är en blanding av pop-, hip-hop-, rap- och dansmusik. Hiten ”Disrespectful”, har över 150 miljoner streams på Spotify, och med ”Creep On Me”, samt ”MY YEAR” feat. G-Eazy fortsätter marschen mot att bli en av de största artisterna inom sin genre.

SUPPORT: KIDDO
Kiddo är en utav Sveriges mest kreativa och spännande låtskrivare och artister just nu! Inte nog med att ha jobbat med namn som Icona Pop, John Newman, Dagny m.fl. så har hon även en lyckad artistkarriär med låtar som ”Drunk and I Miss You” samt ”Coming Down” som hon gjort tillsammans med Gashi. I December välsignar hon Pustervik med sin närvaro när hon värmer upp för honom!