Frej Larsson

Datum har passerat

Den 12 oktober rullar Frej Larsson med vänner in i staden han kallar sin andra hemstad, Malmö. Förbered dig på en studsande, svettig allsångsfest till både nya hits och äldre klassiker när den ständigt aktuella partykungen intar KB!

Sommaren 2019 tillhör Anna Book. Hjärnan bakom allt är som vanligt Frej Larsson. Hiten ”Anna Book” är redan en modern partyklassiker som direkt parkerade sig på Viral 50-listan hos Spotify. Just nu har den streamats över 4 miljoner gånger. Det finns en anledning till att Frej och Fest börjar på samma bokstav!

Sedan början av 2000-talet har Frej Larsson varit en drivande urkraft i flera genreöverskridande projekt som Slagsmålsklubben, Maskinen, Far & Son och som soloartist. Generationer har hejdlöst hyllat, förfärats av och dansat med Frej. Samtidigt har han samarbetat med en rad storheter som Erik Lundin, Kamferdrops och ODZ.

Frej Larsson är ständigt i framkant. Som P3 Guld-vinnare (ett pris han direkt kastade ut i publiken) och flerfaldigt trippel platina-streamad med en mängd hits på det rena samvetet. Tillsammans med Joy M’Batha framförde han herrlandslagets officiella låt ”Mitt team” till fotbolls-EM 2016 och samma år släppte han solodebuten “Livin La Vida Larsson”.

Utanför musiken har Frej svävat en pizzaslice ovanför Jimmie Åkessons huvud, retat upp Putin genom att bygga en gaybar på Åland och lagat mat under en lägenhetsvisning. 2018 gav han ut självbiografin ”Fifty Shades of Frej”. Frej har minst sagt många strängar på sin lyra och att det blir en ordentlig fest när han intar KB i oktober är det knappast någon som misstror.