Felix Sandman

Datum har passerat

Felix Sandman ger sig ut på vägarna i höst och riktar blicken mot Malmö! Den 26 oktober intar stjärnskottet scenen på KB, missa inte det!

Vilket år det har varit för Felix Sandman. Från solodebuten Every Single Day och det hyllade debutalbumet Emotions har Felix tagit ett enormt steg framåt i karriären. I rollen som Sebastian i Sveriges första Netflixserie Störst Av Allt har han slagit sig utanför Sveriges gränser då serien gjort succé över hela världen.

Felix inledde sommaren med en bejublad konsert på Gröna Lunds stora scen och har därefter synts på bland annat Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Förra året fick han en Rockbjörn för Årets Genombrott och i år är han nominerad i kategorierna Årets Manliga Liveartist, Årets Konsert och Årets Fans.

Felix har fortsatt släppa ny musik efter att ha turnerat med debutalbumet under hösten 2018. Senast gav han oss Middle of Nowhere och vi längtar efter mer musik som släpps lagom till hösten när han beger sig ut på vägarna med nytt material och en ny show.