Brian Fallon & The Howling Weather

+ Chris Farren

  • receipt 320 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

New Jersey-bördige Brian Fallon är singer-songwritern som har många strängar på sin lyra och band på sitt CV. Mest känd är han som frontman för det älskade bandet The Gaslight Anthem, men också från The Horrible Crowes, Molly and the Zombies och så klart hans solokarriär (bland mycket annat). 2021 återvänder Brian Fallon äntligen till Göteborg och den 14 november intar han scenen på Pustervik tillsammans med sitt band The Howling Weather! Support denna kväll blir Chris Farren.

Förra året släppte Brian Fallon sitt andra soloalbum, ”Sleepwalkers”, inspelat i New Orleans med producenten Ted Hutt – mannen bakom The Gaslight Anthems genombrottsalbum ”The ’59 Sound”.

Teman för ”Sleepwalkers” fokuserar på olycklig kärlek, dödlighet och drömmar, som är inbäddade i en organisk ljudbild. Fallon använder sig av vackra referenser till Motown, 70-talets rock- och folkscen, liksom artister som Beatles och Elvis Costello.

Fallon började sin karriär som gitarrist och låtskrivare i det hyllade rockbandet The Gaslight Anthem. Han har sedan utvecklat framgångsrika projekt som The Horrible Crowes och Molly and the Zombies. Han släppte sitt första soloalbum, ”Painkillers”, 2016 och hämtade inspiration från den folkliga världen. Albumet fick ett hav av rosor och stående ovationer från recensenter över hela världen.

Just nu arbetar Fallon intensivt med sitt nästa album, som förväntas släppas 2020, så publiken kan förvänta sig nya skarpa toner från den framstående låtskrivaren när han kommer till Göteborg!

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram Brian Fallons kommande Europaturné till 2021. Konserten på Pustervik kommer nu att äga rum den 14 november 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Kontakta biljettåterförsäljaren för eventuella biljettfrågor.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!