bob hund

Datum har passerat

I våras släppte bob hund sitt nionde album ”0-100” och efter en storslagen sommarkonsert i Folkets Park står det nu klart att livefavoriterna åter intar scenen på KB i höst för en svettig klubbspelning den 30 november!

bob hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter de fingret på tillståndet i verkligheten. De senaste tre åren har bob hund växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden och samtliga av höstens Sverigespelningar var slutsålda.

Det handlar om ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen. Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligheten speglas i all sin vackra skevhet.