Vintage Trouble

+ Support: Stealing Oceans | Warm-up DJ: Hubbe8ball

Datum har passerat

Vintage Trouble tar det bästa från 50- och 60-talets musik och presenterar det i en modern och nyskapande tappning. I sommar återvänder bandet till Malmö för en spelning på KB den 7 augusti! Support denna kväll blir amerikanska Stealing Oceans.

De senaste åren har Vintage Trouble trollbundit publik över hela världen, när de har öppnat för band som The Rolling Stones, The Dixie Chicks, AC/DC och The Who. Sångaren Ty Taylor, Malmösonen och gitarristen Nalle Colt, basisten Rick Barrio Dill och trummisen Richard Danielson har genom sina energifyllda liveshower spridit sin version av rhythm & blues – en rytmiskt laddad ljudbild där blues, soul och rock’n’roll blandas till en musikalisk festmåltid full av glädje och entusiasm.

Bandet, som bildades i Kalifornien, har spelat tillsammans sedan 2010 och med debutalbumet “The Bomb Shelter Sessions” blev succén omedelbar. Sedan dess har bandet turnérat flitigt, på såväl egen hand som med stora artister, samt släppt mycket nytt material. Nu arbetas det på nästa album som kommer under året.

Vintage Trouble har karisma, energi, otrolig rytm och låtar som inte går av för hackor. Helt klart en ynnest att uppleva live!