Tribulation

+ Henrik Palm

Datum har passerat

Det svenska metalbandet Tribulation återvänder till Malmö. Den 1 december äntrar bandet scenen på KB tillsammans med Henrik Palm som support!

Värmländska Tribulation har ständigt försökt återuppfinna death metal och man kan nog hävda att de har lyckats. Deras senaste alster ”Down Below” har fått ett enormt positivt mottagande, bland annat kom den på första plats i Close-Up Magazines Soundcheck och på första plats i Sweden Rock Magazines Juryn.

Tribulation har i flera år balanserat råhet med högstämdhet. Ett band som hämtar inspiration från ett brett spektra, från dödsmetallens urfädrar till influenser från band som The Doors, The Misfits, Type O Negative och Iron Maiden. Det låter rätt så unikt på pappret. I verkligheten är det fantastiskt. Det här är musik som smeker dig med silkesvantar men samtidigt gnuggar dig med finkornigt sandpapper.

Bandet har tidigare förtrollat hårdrocksälskare på fullsatta konserter i Malmö när de agerat support till Ghost och Arch Enemy. I vinter är det åter dags att dyrka mörkret när Tribulation intar KB, nu för en headlinekonsert!

Support: Henrik Palm
Henrik Palm har tidigare synts i band som In Solitude och Pig Eyes. I höstas kom soloalbumet ”Many Days” som fick ett starkt mottagande av svensk press.

VIKTIG INFO OM FLYTT:
På grund av oväntade logistikproblem måste Tribulations spelning i Malmö 25 maj skjutas upp. Det nya datumet är den 1 december.

Redan köpt biljett gäller till aktuellt datum den 1/12 och behöver inte bytas! Kan du inte gå detta datum återköps biljetten, dock senast måndagen den 28/5, efter detta datum återköps inga biljetter. För återköp kontakta Eventims kundservice, kundservice@eventim.se och ange ditt ordernummer för återbetalning.