Tjuvjakt

+ Fridlyst

Datum har passerat

Tjuvjakt förlänger sommarens framgångssaga och beger sig ut på vägarna i höst! Gruppen har växt fram som en av Sveriges största hiphopakter. Nya singeln ”G-Unit & Canada Goose” har precis sålt guld och efter att ha genomfört en sommarturné (bland annat inför 11.000 personer på Gröna Lund) är det nu Malmös tur att uppleva Tjuvjakt när de intar KB den 7 december. Support denna kväll blir den Malmöbaserade hiphopgruppen Fridlyst.

Sedan Tjuvjakts begynnelse redan år 2012 har de samlat ihop över 140 miljoner streams på Spotify, vunnit GAFFA-prisets kategori ”Årets Genombrott” och ådragit sig flera nomineringar i både Grammis och P3 Guld. Tjuvjakt har beskrivits som påminnande om ”en tid där rap skedde på lek, eldades på av glädje och utvecklades av passion” av Kingsize Magazine och har med sina högenergiska liveframträdanden vunnit publikens hjärtan över hela landet.

Tjuvjakt är en av de mest mångfacetterade och påhittiga hiphopgrupperna i Sverige, och under våren 2017 släpptes albumet ”Pojkvän”, bland annat innehållande megahiten ”Tårarna i halsen” som sålt platina fyra gånger om. Den erhöll även nomineringar för ”Årets låt” i både Grammis och P3 Guld.

Efter en succéartad sommarturné beger sig nu Tjuvjakt ut på Sveriges vägar under hösten 2018.

– Det har varit en sjukt bra sommar, och vi är jävligt peppade på att fortsätta se vad hösten har att komma med! hälsar gruppen.

Tjuvjakt består av:
Olle Grafström
Arvid Lundquist
Kid Eriksson
Jesper Swärd
Fredrik ”Woodz” Eriksson

Support: Fridlyst
Malmöbaserade hiphopgruppen Fridlyst från Västerås, är numera en del av de omtalade kollektivet Random Bastards. Gruppen består utav medlemmarna MC Hans, Philly Dilly & Shanti Blanco. De har de senaste åren klättrat sig fram genom hiphopsverige med sina energifulla liveframträdanden och gör sig nu redo att återigen inta scenen på KB när de värmer upp för Tjuvjakt!