Louise Hoffsten & Band

Datum har passerat
Ingång: Carlsgatan 12E

Louise Hoffsten har länge varit ett välkänt och respekterat namn på den svenska blues-scenen. Under hösten medverkar hon i succéprogrammet ”Så Mycket Bättre” och den 15 februari besöker hon Malmö för en konsert på Slagthusets Teater!

Att leva upp till beskrivningar som folkkär och Sveriges bluesdrottning är det få artister som kan bära. Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till dem båda. Med sin respektingivande 30-åriga solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta.

Trots att Louise Hoffsten mer eller mindre ständigt turnerat så var det flera år sedan hon spelade med en klassisk bandsättning- och äntligen är det dags! Låtar från hela hennes karriär levereras här på det sätt som många vant sig att höra dem: rösten, munspel, trummor, bas och glimrande gitarrer.

Louise Hoffsten släppte nyligen singeln ”Lovesick” och är högaktuell som en av årets medverkande artister i programmet Så mycket bättre.