Lord Finesse

+ Fridlyst

Datum har passerat

Som plåster på såren för den uteblivna spelningen med Slick Rick, kan vi meddela att Lord Finesse fortfarande kommer uppträda på KB den 11 april tillsammans med DJ Boogie Blind samt svenska Fridlyst med DJ Cikada som support! Dessutom är det FRI ENTRÉ hela kvällen!

Lord Finesse släppte sitt första album ”The Funky Technician” 1990 tillsammans med DJ Mike Smooth och strax efter detta formade han tillsammans med Showbiz & AG och Diamond D gruppen D.I.T.C (Diggin’ In The Crates). Sedan dess har Lord Finesse gett ut ett antal soloplattor, gjort sig känd som en mycket respekterad hiphop-producent och stått bakom upptäckten av bl.a. Big L och Mac Miller. Idag ses Finesse fortfarande som ett av de mest respekterade namnen på hiphop-scenen och i slutet av 2017 släpper han sin fjärde LP ”The Inevitable”.

Support: Fridlyst + DJ Cikada
Fridlyst (fd. Eboniks) är en hiphoptrio som består av Lil’ Phil, MC Hans och Shanti Blanco. Trion är i nuläget aktuella med den nya låten och videon ”Sunny” som är släppt via kollektivet Random Bastards. På scen kommer de bli backad av DJ Cikada.