KSM3 & Charta 77

+ Ola Aurell, Herman Hedning | DJ: David Javue

Datum har passerat

KSM3 och CHARTA 77 gör gemensam sak och rockar sönder KB i Malmö den 20 oktober tillsammans med sina polare OLA AURELL och HERMAN HEDNING. David Javue håller stämningen i topp från DJ-båset under hela kvällen.

KSM3 är resultatet av en turbulent tid, då musiker, låtskrivare och grundbultar i banden KSMB och Fas3 bestämde sig för att musik, glädje och vänskap var att föredra framför sanldådor och förtal. Glädje är starkare än ilska och värme är skönare än kyla. Det är vad KSM3 vill sprida när de framför egna gamla och nya låtar på ett sätt som inga andra klarar av. Bandet består av: Johan Johansson (KSMB m.fl.) Peter Ampull Schölander (KSMB m.fl.) Tony Johansson (Fas3) Johannes Borgström (Fas3, Captain Murphy) Robert Eriksson (The Hellacopters, Strindbergs m.fl.) Goda vänner, glädje och bra musik.

Charta 77 är punkbandet från Köping som med sina 35 år och otaliga skivor fortsätter att glädja och beröra publik i hela norden.

Ola Aurell slog först igenom 2012 som standup-komiker i RAW Comedy på Kanal 5, varpå han släppte sin debut “Tio sånger med sensmoral”. Och det är väl det som är styrkan i hans artisteri, han suddar ut gränsen mellan komik och musik. 100-tals gig senare och han kan stoltsera med framträdande i Allsång på Skansen såväl som att det blivit ytterligare 3 album sedan debuten. Måste ses!

Förutom en grym konsert är detta ett unikt tillfälle att träffa Jonas Darnell (Herman Hedning) som kommer att signera böcker och rita live på plats!

Pris: 360 kr förköp, 395 kr i dörren

Presenteras av Birdnest Records, Branschen och RMP Musik