Hurula

Datum har passerat

Med ny musik i bagaget återvänder äntligen livefavoriten Hurula till Malmö och KB för en spelning den 23 mars! Livsbejakande texter och alarmerande gitarrer står på schemat när denna kritikerrosade artist ställer sig på scen hos oss.

Som både en samhällsskildrare och en gitarrmanglare av rang har Hurula spelat sig in i många tröstlösa hjärtan. Solodebuten ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” slog ner som en poppunkig bomb år 2014 och hyllades av såväl kritiker som publik. Hurula nominerades till Guldmicken och Årets Pop på P3 Guld samt som Årets nykomling och Årets Rock på Grammisgalan. Hösten 2016 släpptes det andra soloalbumet ”Vapen till dom hopplösa” – en mörk berättelse om ett Sverige som inte riktigt fungerar som det ska – som även den hyllades unisont bland både kritiker och fans.

För bara några veckor sedan släppte Hurula en ny EP med titeln ”Oss är allt”. Text och musik är skriven av Hurula och är producerat av Per Hägglund (Imperiet, Thåström, Jacob Hellman) och mixad av Michael Ilbert (Taylor Swift, Thåström, Håkan Hellström) i Hansa-studion i Berlin. Från EP:n finns spåret ”Varje ensam natt” digitalt på Spotify.