Dan Hylander & Raj Montana Band

Datum har passerat

Det legendariska bandet släpper ny musik och ger sig ut på vägarna igen! Den 25 januari får Raj Montana-fansen sitt lystmäte när det efterlängtade nya albumet “Indigo” äntligen släpps. Detta följs av en vårturné som kommer till Malmö Live den 26 april!

För första gången på 34 år ställde sig originaluppsättningen av Dan Hylander & Raj Montana Band på en scen framför ett utsålt KB hösten 2017. Upplevelsen och mötet med publiken gav bandet ny energi och man bestämde sig omgående för att återförenas och spela in en ny platta.

Under sommaren har bandet gjort en serie spelningar, bland annat flera slutsålda kvällar på anrika Nalen i Stockholm och en fullsatt konsert på Slagthusets Teater. En sak var säkert: det var tydligt att publiken saknat DH&RMB!

Raj Montana Band bildades av Dan Hylander 1978, tillsammans har de gett ut klassiska album som ”Döende oskuld”, ”September”, ”Bella notte”, ”Calypso” och ”Om änglar och sjakaler” med klassiska låtar som ”Höst”, ”Farväl till Katalonien”, ”Svart kaffe”, ”Skuggor i skymningen” och ”21/3”.

Dan Hylander har efter Raj Montana Bands uppbrott med stor framgång skrivit och producerat musik åt andra artister som Thorsten Flinck, Totta Näslund, Kal P Dal, Sven-Ingvars, Tomas Ledin, Larz-Kristerz, Christina Lindberg, Niels Jensen, Björn Skifs. Han har också haft en framgångsrik solokarriär och bland annat fått två Rockbjörnar.

Dan Hylander & Raj Montana Band 2019 är:
Dan Hylander – sång
David Carlson – gitarr
Clarence Öfwerman – keyboards
Ola Johansson – bas
Pelle Alsing – trummor
Hasse Olsson – hammond