Charlotte Perrelli

Datum har passerat

Ständigt aktuella Charlotte Perrelli ger sig i vår ut på stor konserthusturné tillsammans med sitt band och besöker Malmö Live den 2 februari. För 20 år sedan vann hon Eurovision Song Contest i Jerusalem med “Take Me to Your Heaven”. Sedan dess har hon hunnit med mer saker än många gör under en hel livstid.

Släppt nio soloalbum och över 110 inspelade låtar, haft egna TV program, tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, varit programledare för tävlingen tre gånger, turnerat i Europa och Asien, haft egen julshow på Grand Hôtel i Stockholm, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller Skönheten och odjuret, Jesus Christ Superstar och senast Evita, släppt tre träningsböcker, driver egen skönhetskollektion – listan kan göras hur lång som helst och fortsätter att växa.

Sommaren 2018 är Charlotte på Gotland och spelar in det omåttligt populära Så mycket bättre som ni under hösten kan se på TV4. Charlotte släpper i höst även sin självbiografi – Flickan från Småland. Turnén med samma namn bjuder på en härligt blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter med Charlotte i fokus. Även inslag av hennes egna förebilder samt såklart tolkningarna från Så Mycket Bättre. En sammanfattning av Charlottes liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt egna band i Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får live som jag brinner för”, säger Charlotte.

Nytt datum – viktig information:
På grund av komplikationer kring Charlottes graviditet har konserthusturnén Flickan från Småland flyttats fram till Januari – Mars 2019. Konserten flyttades den 3/9 och samtliga kunder kontaktades via mail.

Nytt datum för Malmö och konserten på Malmö Live blir 2/2.
Köpt biljett gäller och behöver inte bytas!

Kan du inte gå detta datum återköps biljetten, dock senast måndagen den 17 september, efter detta datum återköps inga biljetter.
För återköp kontakta Eventims kundservice, kundservice@eventim.se och ange ditt ordernummer för återbetalning.

”Jag har sett fram emot turnén enormt mycket men inser efter möte med läkare att det inte kommer gå att genomföra den som planerat. Är glad att vi snabbt har kunnat hitta en ny fungerande turnéplan med mer eller mindre alla planerade orter och jag hoppas se er alla i början av 2019 istället.”
– Charlotte