Carl-Johan Vallgren

Datum har passerat

I höstas gjorde Carl-Johan Vallgren & Midnattskapellet två konserter i Stockholm – de första på sex år. Det resulterade i två magiska succékvällar som fler nu kommer kunna uppleva! Den 8 november gästar denna uppsättning Palladium i Malmö – missa inte!

“I november förra året gjorde jag och bandet två konserter på Södra Teatern i Stockholm – de första på sex år. Min känsla innan premiärkvällen var att det skulle bli mina sista gigs någonsin; ett slags försenat avsked till musiken. Men efter två magiska kvällar med ett magiskt band och en lika magisk publik kändes det konstigt att inte låta fler människor ta del av upplevelsen; en del saker är helt enkelt för bra för att inte upprepas.

Så nu till hösten blir det en hel liten turné – kanske början på något nytt, eller kanske det definitiva avskedet – vi får se hur det slutar.

Hur som helst: vi startar i Göteborg på Stora Teatern 7/11, åker ner till Palladium i Malmö den 8/11. Sedan är det dags för Falkenberg 9/11, och avslutningsvis Södra Teatern i Stockholm lördagen den 10/11.

Väl mött medborgare. Det skall bli fruktansvärt kul!

/CJ Vallgren & Midnattskapellet”