The Night Flight Orchestra

+ Streamline

Datum har passerat

Med en färsk skiva i bagaget är det dags för The Night Flight Orchestra att besöka Göteborg i höst. Den 22 december intar de scenen på Sticky Fingers tillsammans med Streamline som support – missa inte!

Med tre album in i karriären surras det som aldrig förr om The Night Flight Orchestra. Senaste plattan, “Amber Galactic”, hyllas unisont världen över. Med all rätta, för här har orkestern träffat mitt i prick med sin AOR-doftande klassiska rock. Tänk det perfekta soundtracket till valfri 80-tals rulle. Att det sedan är ett band som består av folk från bl.a. Soilwork och Arch Enemy gör ju det hela ännu lite mer spännande. Det handlar ju inte om några nybörjare direkt, och det hörs.

Vi har direkt inte skämts bort med spelningar på hemmaplan, mycket beroende på medlemmarnas andra åtaganden. Men nu är det således dags! Har du någon form av god smak så är detta ett obligatoriskt besök.

Bandet meddelar:
”We are extremely excited to go out on our first real tour with The Night Flight Orchestra. The response has been massive and by public demand and with our throbbing classic rock hearts, we’ll give you a real rock show, the way it was meant to be. Buckle up, we’re taking off!”

OBS! Konserten flyttades till den 22 december på kort varsel pga sjukdom! Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Kan man inte gå det nya datumet kan man återlösa sin biljett till och med den 21 november. Efter detta datum återbetalas inga biljetter. För att återlösa ring Eventims kundtjänst på nummer 0771 130 150.

Meddelandet från bandet:
Göteborg. Det gör ont i hela hjärtat att ge er nyheterna om att vi är tvungna att ställa in ikväll. Vår fantastiska trummis Jonas Källsbäck, har under dagen blivit akut sjuk, och är nu på väg med ambulans till sjukhus. Vi kommer att flytta vår show till den 22:a December istället, då alla inköpta biljetter till kvällens show gäller. Vi är fruktansvärt ledsna över detta men sätter givetvis vår Jonas hälsa över allt annat. Vi ses i December på Sticky Fingers, det kommer bli en väldigt speciell show och en färgsprakande kavalkad, det kan vi lova er. All vår kärlek till er!
/The Night Flight Orchestra