The Game

+ Support: Ozzy | Warm-Up DJ: Dallas

Datum har passerat

Comptonrapparen The Game är på väg tillbaka till Sverige och den 9 mars återintar han scenen på KB i Malmö! Support denna kväll blir Malmörapparen Ozzy.

Den miljonsäljande hiphop-stjärnan var den som återupplivade den amerikanska västkustrapen i början på 2000-talet. Han har sedan debuten “The Documentary” släpptes 2005, levererat hits som ”Hate It or Love It”, ”How We Do”, ”My Life”, “Ali Bomaye” och ”El Chapo”, samt samarbetat med de absolut största rapparna och producenterna såsom Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige, Eminem för att bara nämna några.

The Game färdigställer just nu sitt nionde studioalbum som ryktas vara hans sista och går under titeln “Westside Story”. Första singeln “Oh I” släpptes i höst där Jeremih, Young Thug och Sevyn medverkade. The Game har även antytt att Kendrick Lamar kommer medverka och att Dr. Dre kommer producera några beats till albumet.

Utöver sin digra albumkatalog är The Game även en utomordentlig liveartist, ni som varit på hans konserter tidigare vet att det kommer bli svettigt! Till våren återvänder han till svensk mark med fullt liveband och en arsenal fullproppad med både nya och gamla hits. Missa inte detta!

Support: Ozzy
Ozzy är stjärnskottet från Malmö som håller på att ta hiphop-Sverige med storm. Sommaren 2017 släckte hela Sverige törsten med en Capri Sonne tack vare Ozzys rytmiska hit ”Askungen”. Hans senaste singel ”Några Gånger” befäste Ozzys roll som en av de mest intressanta rapparna på scenen. ”Några Gånger”-videon blev en av dem mest trendande låtarna på YouTube under veckan den släpptes, vilket i sin tur skapat en stor förväntan från hela musik-Sverige inför albumet ”Ett Öga Rött” som närmar sig med stormsteg. För kvällen har det dessutom utlovats ett framförande av en och annan låt från albumet.

Med sitt unika flow och säregna referenser ackompanjerad med ljudbilden – skapad från den mångsidiga producenten och högra handen DurimKid – kommer Ozzy få taket att lyfta.