Riverdance 21

Datum har passerat

Den omåttligt populära och prisbelönta showen Riverdance kommer till Göteborg i september för tre exklusiva shower. Den 7, 8 och 9 September besöker de Lisebergshallen.

Sedan starten 1994 har Riverdance blivit en världsomspännande folkfest där deras shower besöks och uppskattas av publik i alla åldrar. Från att ha varit ett pausnummer under Eurovision Song Contest 1994 har Riverdance vuxit sig större än någon hade kunnat tro. Den fartfyllda showen med sin irländska musik har värmt hjärtan världen över och alla känner till Riverdance. Dansare som Michael Flatley, Jean Butler och Collin Dunne ha gjort avtryck hos alla dansintresserade tack vare denna fantastiska och helt unika show.

Riverdance räknas som en av de mest framgångsrika dansshowerna i världen och bara i Sverige har hundratusentals människor sett dem live genom åren. Vart de än sätter upp sina föreställningar, vare sig det är New York, London, Paris eller Stockholm uppträder de inför slutsålda hus.

I höst kommer äntligen Riverdance till Sverige igen. Ställ dig framför spegeln, på med steppskorna och sätt händerna i midjan – börja öva på dina Riverdance-moves redan nu medans du laddar upp för att få se originalet i Göteborg i september.

Längd ca 2 tim och 10 min inkl. paus