Nephew

Datum har passerat

Ett av Danmarks allra största rockband är tillbaka efter några års uppehåll och ser nu fram emot att besöka svensk mark i sommar för en exklusiv spelning på KB i Malmö den 9 juni! Förvänta dig en fantastisk konsertupplevelse med den extraordinära energi som gjort dem till ett av Danmarks mest älskade liveband. Spelningen är en del av en mindre klubbturné utanför Danmark som blir bandets första framträdanden på livescenen sedan 2014.

Angående Nephews återförening säger bandets frontman Simon Kvanm att ”vi kunde inte hjälpa det”. Han fortsätter; ”Nephew är som en familj, både internt och i relation till vår publik. Vi har alla varit isär och upplevt nya saker, men nu saknar vi varandra och vi ser fram emot att få festa loss med familjen igen”.

Bandet, som grundades i Aarhus 1996, fick sitt genombrott under 2004 i samband med deras andra album “USADSB”. Sedan dess har de sålt över en halv miljon skivor och vunnit flera priser för sin musik.

Nephew, som nu har nått stjärnstatus i Danmark, kommer 2018 spelar bl.a. på en utsåld Royal Arena i Köpenhamn och Roskildes Orange Stage. Räkna med kraftfulla och hitfyllda shower som även lämnar utrymme för ny musik. Bandet är just nu i studion och jobbar på nytt material.

Gitarristen Kristian Riis förklarar; “Just nu träffas vi bara och spelar tillsammans och det blir en hel del galen musikalisk energi. Vi vill göra vad vi alltid velat göra – spela melankolisk electro-rock som passar att sjunga med i.”

+ + + + +

Mail har skickats ut till alla biljettköpare 5 Juni 16:50
(Emailen er på dansk længere nede)

Hej och välkommen till konsert med Nephew på KB lördag 9 juni.
Konserten är sedan länge utsåld – glöm inte din biljett så att insläppet går smidigt för både dig och dina medbesökare.

Skriv ut din print@home biljetten i god kvalité då det är streckkoden som är biljetten.
Har du valt mobilbiljett, ha din telefon inställd på högsta ljusstyrka.
Har du frågor om din biljett, kontakta kundservice@eventim.se  .

Vi har många besökare från Danmark denna kväll.
Tänk på att på KB måste du ha svenska kontanter om du skall handla något i baren eller använda garderob – Endast svenska kontanter!
Förbered dig gärna och växla till svenska pengar redan i Danmark.

Bankomater finns:
Inne på Triangeln´s Galleria, vid informationsdisken (öppet till kl. 18:00 på lördagar)
Utanför Hemköp, Södra Förstadsgatan 58
Utanför COOP, Norra Parkgatan 1

Undvik 500 lappar.
Gärna 200 och 100 lappar – Cash Is King!

Dörrar 19:00
Nephew ca 20:00
________________________________________________________________________________

Hej og velkommen til Nephew koncerten på KB Lørdag d. 9 juni.

Koncerten er udsolgt so glem ikke at medbringe billetten i det korrekte format. Hvis du købte en Print@home billet, så vær sikker på at have printet billetten med stregkoden tydeligt synlig.

Hvis du har købt en mobil billet, så sæt din telefons lysstyrke til det højeste. Hvis du har nogen spørgsmål så kontakt kundservice@eventim.se

Kontanter er kongen hos KB!

Vi gør opmærksom på at vi ikke modtager kredit eller mastercard og kun tager imod svenske kroner in baren & garderoben. Besøg en pengeautomat inden du ankommer. Hvis du ikke har mulighed for at købe svenske kroner i Danmark inden er der mange Pengeautomater nær spillestedet med mulighed for at købe svensk valuta.

Her er nogle mulige steder at købe valuta:
Indernfor hos Triangeln Gallaeria, ved informationsdisken (åben til kl. 18:00 om lørdagen)
Udenfor Hemköp, Södra Förstadgaten 58
Udenfor COOP, Norra Parkgatan 1

Vær venlig at undgå at komme med 500,- SEK sedler hvis det er muligt.
Vi ville sætte stor pris på at i kommer med 100,- & 200,- SEK sedler.