Monster Magnet

+ Table Scraps, ¡Pendejo!

Datum har passerat

Publikfavoriterna Monster Magnet återvänder till KB! Det har gått över sju år sedan bandet senast stod på scenen hos oss, och att kalla Malmökonserten efterlängtad är ingen underdrift. Ledda av karismatiska Dave Wyndorf lär det bli en röjig kväll på KB den 24 maj! Dessutom följer både ¡Pendej0! och Table Scraps med som support!

​Låtarna ”Powertrip” och ”Space Lord” förändrade musikvärlden för alltid. New Jersey-bandet Monster Magnet blev snabbt något av frontfigurer för ”stoner rock” och tog en hel värld med storm, en värld som bandet ständigt turnerar runt i alla dess hörn – än idag.

De har spelat live med storheter som Aerosmith, Metallica, Rob Zombie, Hole och Marilyn Manson genom åren. Men det är på egna ben som Monster Magnet står allra starkast. Senast de var i Sverige var det på Gröna Lunds Lilla Scen – som visade sig vara alldeles för liten för stoner rock-ikonerna – där många fans tyvärr inte fick plats framför scenen. Till våren blir det ny chans för alla dedikerade fans därute. Ses i maj!