Me First and the Gimme Gimmes

+ Venerea

Datum har passerat

Gör dig redo för en show du aldrig glömmer! Supergruppen Me First and the Gimme Gimmes svänger förbi Malmö i sommar och den 27 juni står de på scenen på KB tillsammans med Venerea!

Me First and the Gimme Gimmes består av Lagwagons frontman Joey Cape och Scott Shiflett (Face to Face) på gitarr, Lagwagon-trummisen Dave Raun, Jay Bentley från Bad Religion på bas och sist men inte minst sångaren Spike Slawson (ex-Swingin’ Utters). Individuellt besitter de så mycket attityd och storslagenhet att det är ett smärre mirakel att de kan turnera tillsammans trots alla schismer dem emellan. Men vad gör man inte för fansen, musiken och såklart applåderna.

Efter 7 studioalbum, en liveplatta, och alltför många singlar för att räkna, har de tacklat nästan alla genrer som finns. Motown, country, musikallåtar, japansk pop (på japanska!); dessa punkproffs har triumferat gång på gång som bara ”The Gimmes” kan. En omfångsrik katalog som inte lämnar någon oberörd!

Me First and the Gimme Gimmes åker nu på världsturné, så se till vara på plats för spelningen i Malmö!

Support: Venerea
Venerea föddes mitt under den svenska punk-boomen på nittiotalet tillsammans med band som Millencolin, No Fun At All och Satanic Surfers. De har turnerat över stora delar av världen otaliga gånger, både som headline och tillsammans med andra punkband på festivaler såsom Vans Off The Wall, där de delat scen med allt från Snfu och Bad Religion till NoFx och Propagandhi. Bandet har släppt ett antal genre-definierande album som ”Both Ends Burning”, ”Shake Your Booty”, ”Losing Weight Gaining Ground”, ”One Louder” m.fl. På senare år har bandet tagit det lite lugnare, men nu är de tillbaka med nya albumet ”Last Call For Adderall”, högenergiskt och fullt av anthems, som släpptes 29 april på Dirty Six / Destiny Records.