Me First and the Gimme Gimmes

+ Braincoats

Datum har passerat

Gör dig redo för en show du aldrig glömmer! Supergruppen Me First and the Gimme Gimmes svänger förbi Göteborg i sommar och den 29 juni står de på scenen på Pustervik!

Me First and the Gimme Gimmes består av Lagwagons frontman Joey Cape och Scott Shiflett (Face to Face) på gitarr, Lagwagon-trummisen Dave Raun, Jay Bentley från Bad Religion på bas och sist men inte minst sångaren Spike Slawson (ex-Swingin’ Utters). Individuellt besitter de så mycket attityd och storslagenhet att det är ett smärre mirakel att de kan turnera tillsammans trots alla schismer dem emellan. Men vad gör man inte för fansen, musiken och såklart applåderna.

Efter 7 studioalbum, en liveplatta, och alltför många singlar för att räkna, har de tacklat nästan alla genrer som finns. Motown, country, musikallåtar, japansk pop (på japanska!); dessa punkproffs har triumferat gång på gång som bara ”The Gimmes” kan. En omfångsrik katalog som inte lämnar någon oberörd!

Me First and the Gimme Gimmes åker nu på världsturné, så se till vara på plats för spelningen i Göteborg!

Support: Braincoats
Sedan sommaren 2011 har dessa gossar och deras melodiösa punkrock hankat sig fram på svettiga klubbar och barer runt om i Europa. Deras musik skulle kunna betraktas som ett hopkok av allt från Ramones till Millencolin. Med tre EP:s och en fullängdare under västen är pojkarna från kusten precis i slutskedet av att slutföra en ny skiva, och är mer energiska och taggade än någonsin.