Krymplings

+ Liar Thief Bandit, Shuvit, Death By Horse

Datum har passerat

Krymplings röjer igen! Med ett nytt album i görningen drar denna svenska punk-supergrupp iväg på turné och självklart blir det stopp på KB i Malmö den 13 oktober. Som om inte det vore nog intar även Liar Thief Bandit, Shuvit och Death By Horse scenen som support!

Det är alltid svårt med ”supergrupper” – allt som oftast så snubblar de på mållinjen. Men ibland blir allt rätt! Krymplings släppte 1994 ett enda bejublat album (”Krymplings”) och röjde runt i Sverige inför storpublik. Nu är de tillbaka med en turné i maj och jobbar dessutom på ett nytt album! Medryckande svensk punk i superklass!

Krymplings är:
Ulke (Dia Psalma) – sång, gitarr
Mart Hällgren (De Lyckliga Kompisarna) – sång, trummor
Curre Sandgren (Coca Carola) – sång, gitarr
Per Granberg (Charta 77) – sång, gitarr
Mongo (Köttgrottorna) – sång, elbas

Liar Thief Bandit
Liar Thief Bandit är en rocktrio från Malmö som står med ena benet djupt rotat i 70-talet, det andra stadigt belägrat i 90- och 00-talets garage/punk/rock-våg. Kiss, MC5 och Stooges möter Hellacopters, Danko Jones och Rival Sons. Hösten 2016 släpptes debutalbumet “Gun Shovel Alibi” och innan 2017 når sitt slut har bandet hunnit med två Europaturnéer samt inspelningen av kommande skiva nummer två i ordningen. Försmak på det nya materialet utlovas!
Mer info: Hemsida | Facebook | Spotify | Youtube

Shuvit
Kvartetten från Karlskrona spelar 90-talets ljuva skatepunk med influenser från band som Blink-182, NoFX, No Use For A Name och Millencolin, som får bandet bandet att låta plockat direkt ur ett American Pie-soundtrack!
Mer info: Bandcamp | Facebook | Spotify

Death By Horse
Death By Horse från Malmö släppte sitt debutalbum ”This Too Shall Pass” i april 2016. Malin Sjöstrand från Musikguiden i P3 beskrev plattan kort och gott som ”…en jävla bra debutplatta!”. Death By Horse är rak, ösig och ärlig punk rock som frontas av en energisk kvinna!
Mer info: Hemsida | Facebook | Spotify | Youtube

VIKTIG INFORMATION
På grund av privata skäl ändras datum för Krymplings spelning på KB den 25 maj till den 13 oktober. Köpt biljett gäller till den 13 oktober och behöver inte bytas. Om du inte kan gå på konserten den 13 oktober kontaktar du kundservice@biljettforum.se för återbetalning. Dock senast fredag den 2 juni!

+ + + + +

Cirka tider för kvällen:

Dörrarna öppnas 19:00
Death By Horse ca 19:30
Shuvit ca 20:15
Liar Thief Bandit ca 21:00
Krymplings ca 21:45