Kikki Danielsson

Datum har passerat

Till våren åker Kikki Danielsson ut på en omfattande turné och då får hon göra det hon älskar allra mest – möta sin publik live! Tillsammans med sitt band kommer hon bjuda på musik från hela sin karriär; mycket country men även en och annan schlagerklassiker. Missa inte när hon kommer till Malmö den 18 april för en spelning på Palladium!

Med sig har Kikki några av Sveriges bästa musiker; Sulo Karlsson (gitarr, sång), Idde Schultz (sång), Stefan Bellnäs (bas), Gunnar Frick (pedal steel), Bengan Blomgren (gitarr) och Johan Håkansson (trummor).

”2017 har på många sätt varit ett fantastiskt år för mig och nu vet jag att 2018 kommer att bli lika bra! Jag känner mig verkligen lyckligt lottad, jag älskar att få spela med mitt duktiga band och möta publiken. Det är också extra roligt att jag får komma till konserthus och kulturhus, de scenerna är helt enkelt speciella,” säger Kikki.

Kikki Danielsson, en ikon i svenskt musikliv, är högaktuell med kritikerrosade albumet ”Portrait Of A Painted Lady” och medverkan i TV4:s älskade ”Så mycket bättre”. I jul kommer också SVT sända ett personligt och nära porträtt med Kikki.

Kikki Danielsson & Co är:
Bengt Blomgren – Gitarr
Gunnar Frick – Pedal steel
Idde Schultz – Sång
Johan Håkansson – Trummor
Stefan Bellnäs – Bas

Information om flytten till Palladium:
Kikki Danielssons konsert flyttades den 11/4 från Slagthuset in till staden och vackra Palladium på Södergatan 15 i Malmö.
Samtliga biljettköpare kontaktades via mail i samband med flytten med nya biljetter då det är en annorlunda arenaplan. Observera att rad 11 och 12 på Palladium motsvarar rad 1 och 2 på Slagthuset; rad 20 till 26 på Palladium motsvarar rad 3 till 6 på Slagthuset.
För mer information kontakta gärna oss på info@kulturbolaget.se.

Palladium öppnar serveringen klockan 18:00. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfritt alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor. Här finns mer information samt möjlighet till förbeställning. Palladium tar gärna emot kortbetalning, garderobsavgiften är 20 kr. Konserten startar klockan 19:30