John Fogerty

Datum har passerat

Den amerikanske sångaren, gitarristen, låtskrivaren, producenten och levande legenden John Fogerty kommer till Sverige i sommar på världsturnén ”1969”. Fredagen den 30 juni ställer han sig på scenen på Mölleplatsen i Malmö för att framföra Creedence Clearwater Revivals klassiska låtskatt!

John Fogerty är född 1945 i Kalifornien. Han är mest känd från sin tid som frontfigur och sångare i rockbandet Creedence Clearwater Revival. Efter att gruppen splittrats började han sin solokarriär 1973 med albumet ”The Blue Ridge Rangers”.

Flerfaldigt Grammy-nominerade Fogerty har turnerat jorden runt flera gånger om och skrivit oförglömliga låtar såsom ”Proud Mary”, ”Bad Moon Rising”, ”Travelin’ Band”, ”Centerfield”, ”Rockin’ All Over the World”, ”Fortune Son” och ” Who’ll Stop the Rain”, för att bara nämna några.

Det svenska folket älskar John Fogerty och hans soloalbum har sålts i hundratusentals exemplar här. Han har varit här många gånger genom åren, och konserterna hyllas alltid av både publik och media. Nu är det dock 5 år sedan svenska publiken fick se honom live, det gör att det känns extra roligt att få hälsa honom välkommen till Malmö och Mölleplatsen i sommar! Vi ses där!

Praktisk information inför biljettköp och konsertbesök:
Samtliga biljetter säljes som ståplats.
Filt och picknick är välkommet att ta med.
Inga burkar, flaskor eller alkohol är tillåtet.
Försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin, läsk) finns på området.
På grund av säkerhetsskäl får inte sittpallar, campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och andra föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Även husdjur lämnas hemma.
Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.