Hulkoff

Datum har passerat

Tyvärr måste vi meddela att Hulkoff ställer in sin Sverigeturné, inklusive spelningen på Debaser Strand i Stockholm.

Meddelandet från Hulkoff:
Kära vänner,

P.g.a flertalet faktorer, måste vi flytta turnén framåt i tiden. Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Huskvarna är alltså inställda för Februari. Jag återkommer med nya datum så fort jag kan.

Jag beklagar alla problem som detta medför för mina trogna fans som planerat in detta och köpt biljetter. Jag hoppas att vi kan ses på House of Metal eller vid sommarens festivaler. House of Metal blir årets första datum.

Jag tackar alla er, som köpt biljetter till turnén. Beklagar återigen denna oväntade utveckling. Vi ses vid ett senare tillfälle.

Eder tillgivne
//Hulkoff

Info om återlösen:
Köpt biljett återlöses automatiskt. Har du köpt biljetter med ett betalkort via Eventim.se eller hos Eventims kundservice sker återbetalningen automatiskt inom 14 dagar. Det kan dock ta upp till 28 bankdagar om du har använt MasterCard vid köpet. Pengarna blir insatta på det konto som tillhör det kort du använde för biljettköpet.

Om du har bytt bank, fått ett nytt betalkort, köpt biljetter hos ett ATG-ombud eller köpt med presentkort kontakta Eventim kundservice, kundservice@eventim.se.