Hopsin

+ Denis Alic

Datum har passerat

Efter en utsåld succéspelning på Debaser i februari är det nu klart att Hopsin återvänder till Sverige i början av 2018. Den 24 mars kommer fansen att kunna höra rapparen med de vita linserna spotta sina skoningslösa bars på KB i Malmö! Support denna kväll blir Malmörapparen Denis Alic!

Sen han 2007 signades till Ruthless Records har den extremt talangfulle undergroundrapparen Hopsin – aka Marcus Jamal Hopson – varit konstant aktuell. Egna släpp, suveräna gästinhopp som på Tech N9nes ”Am I A Psycho?”, kontroverser, skivbolagsbyten och inte minst den långa singelsviten ”Ill Mind of Hopsin”, där han levererat sylvassa samtidsanalyser.

2015 släppte Hopsin det helgjutna albumet ”Pound Syndrome”. Skivan nådde ända upp till 17:e plats på den amerikanska albumlistan och blev Hopsins mest framgångsrika släpp – hittills. Efter att under 2016-2017 släppt nya låtar i ett rasande tempo är den frispråkige rapparen nu aktuell med sitt femte album ”No Shame”. Med det i ryggen kommer han till Malmö i mars.

Support: Denis Alic
Denis Alic fortsätter få belöning för sitt hårda arbete. Malmörapparen som varit aktiv sen 2003 har nu mera skapat sig ett etablerat namn i Malmösammanhang och har även fått Sveriges hiphopelit att öppna upp ögonen för honom. På meritlistan har han redan hunnit bocka av att vara förband för bland andra Fat Joe, Royce da 5’9 och Snow Tha Product som är stora världsartister. Denis Alic, har länge varit på uppgång med singlar som ”Hörs sen” och ”Vi Två”, som bägge spelats flitigt på radio. Lägg där till den otroligt talangfulle Dj Dam1 så är det kanske inte en jättechock att duon får ta sig an ansvaret att värma upp alla hiphop älskare som vill se den legendariska amerikanska profilen Hopsin i Malmö.

Meet & Greet – Tilläggsbiljett
Denna biljett inkluderar meet & greet med Hopsin, fotografering och autograf. Biljetten är endast giltig tillsammans med en ordinarie konsertbiljett.
Köp här