Honningbarna

+ Cocaine Piss, Bottlecap

Datum har passerat

Grannlandets ösigaste punkband Honningbarna släpper nya albumet “Voldelig lyd” och kommer till Göteborg för en spelning på Sticky Fingers den 2 februari! Dessutom har de inga mindre än belgiska Cocaine Piss med sig!

Det är meningslöst att bränna ner allt om man inte har någon att göra det tillsammans med, om man inte gör det av välgörenhet. Utöver ett band, är norska Honningbarna en klan för alla som känner sig främmande i vår värld. Och för de som bara är uttråkade till döds.

“Voldelig lyd” är bandets femte platta och syftar till att vända den hopplösa aggression, den som ger en lust att kasta sig utför stupet, mot de som verkligen förtjänar det. Och det är inte snack om förvirrade vita småpojkar med fascistiska tendenser. Nej, Norges bästa liveband har en större agenda än så.

Support: Cocaine Piss
Belgien har en bubblande noise punk-scen och Cocaine Piss är i förgrunden. Bandet har krossat på scen under några år, och har nu tagit ytterligare ett steg med debutplattan “The Dancer”. Frontad av Aurélie Poppins är denna kvartett något av det bästa Belgien har att bjuda på; enkelt, snabbt, effektivt, aggressivt men älskvärt, och med en manisk liveshow som får dig att häpna.

Opener: Bottlecap
Från Göteborg har vi Bottlecap som under året turnerat med sin garagerock och högintensiva liveshow i Australien, Spanien och Norge. Trion släppte sin senaste singel Bystander – sitt bästa släpp hittills? – i somras och kommer följa upp den med en EP tidigt 2018.

Det kommer att bli en intensiv kväll, se till att infinna dig!