Hasse, Pernilla & Nisse

Datum har passerat

Den 19 augusti bjuds Ängelholm på en trippel konsertupplevelse när artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson gör gemensamma konsert på Hembygdsparken! Trion, som aldrig tidigare spelat på samma scen, bjuder in till utomhuskonserter där de låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.

2017 har hittills varit ett hektiskt år för alla tre artister. Pernilla Andersson blev nominerad till en grammis i kategorin ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter” och är ute på vårturné med det egenproducerade albumet ”Tiggrinnan”. Nisse Hellberg åker även han på vårturné med sitt hyllade countryalbum ”Vägen Västerut”. Hasse Andersson har turnerat flitigt land och rike runt efter 2015 års skräll i Melodifestivalen med bidraget ”Guld och gröna skogar” och släppte nyligen singeln ”Bilen Söderut” tillsammans med Nisse Hellberg. Till sommaren har publiken en chans att möta alla tre då de sammanstrålar under ett antal kvällar för att tillsammans skapa en unik konsertupplevelse. Publiken kan vänta sig låtar som ”Änglahund”, ”Dans på Vejby gårdar”, ”Tufft jobb”, ”Lyckliga Gatan”, ”Mitt Guld” och ”Desperados”.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson har en över 30 år lång karriär bakom sig. 2016 vann Hasse Andersson sin första grammis i kategorin ”Årets Dansband” för albumet ”Guld och gröna skogar”. Låten, som gett namn åt albumet, slutade på en fjärdeplats i Melodifestivalen 2015 och har i dagsläget streamats över 21 miljoner gånger på Spotify.

Pernilla Andersson är artist, låtskrivare och producent. Under sin 18 år långa karriär har Pernilla släppt nio studioalbum, haft turnéframgångar och varit grammisnominerad i kategorierna ”Årets Kompositör”, ”Årets Artist” och ”Årets Folkmusik/Singer-songwriter”. Hon var en av de första kvinnliga producenterna i Sverige och tilldelades 2013 Sir George Martin Music Award.

Nisse Hellberg är främst känd som sångare i rockbandet Wilmer X men har de senaste tio åren haft en lysande solokarriär. Nisse är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen Västerut”. Redan första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord.

+++++

Åldersgränsen är borttagen, det är fri ålder.
Barn över 10 år löser biljett.

Praktisk information inför konsertbesöket:

Ingen egen mat eller dryck får medtagas till Hembygdsparken, ej heller, sittpallar, campingstolar etc.

Hembygdsparken: hembygdsparkenswardshus.se // hembygdsparken@gmail.com // 0431-14 236

På grund av säkerhetsskäl får inte glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet.
Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer eller andra persedlar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det finns ingen garderob/effektförvaring.
Även husdjur lämnas hemma.

Ta väl hand om arenan, det är en unik konsertplatser som vi värnar mycket om!

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd.

Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.

Ingen uthämtning av biljetter på plats!

+++++

Hyrstolar:
Som ovan information säger är det INTE tillåtet att ta med egen stol.
Ett begränsat antal stolar finns för uthyrning och de kan du hyra HÄR.
Stolarna placeras på lämpligt område som bestäms på konsertdagen.
Konsertbiljetten säljes separat via biljettlänken och samtliga biljetter säljes som ståplats.