Accept

+ Night Demon

Datum har passerat

Senast Accept besökte Göteborg var i våras när de värmde upp inför Sabaton i ett kokande Frölundaborg. Nu har vi den stora äran att återigen ta emot dem för en konsert på Trädgår’n den 14 februari! Support denna kväll blir Night Demon.

VIP-paket
Det finns möjlighet att uppgradera till ett VIP-paket! I paketet ingår Meet & Greet med bandet, VIP-laminat, en signerad VIP-affisch, en Accept gym bag, early entry och tillgång till merch före alla andra.

Boka här

Accept
Det tyska heavy metal-bandet har med sina två album “Blood of the Nations” och “Stalingrad” gjort anspråk på global succé, och med senaste skivan “Blind Rage” kunde de även skryta med listetta i ett tiotal länder, inklusive Sverige. Trots flertalet metalklassiker från 80-talet, som “Breaker”, “Balls to the Wall” och “Metal Heart”, vilka gjort Accept till ett ikoniskt band, har de ännu inte nått kulmen.

I början av augusti släpps nya albumet “The Rise of Chaos”, vilket blir det femtonde studioalbumet i ordningen. Ett album som befäster Accepts status som ett av de noblaste banden inom Teutonic thrash metal.

Line up:
Wolf Hoffmann – gitarr
Peter Baltes – bas
Mark Tornillo – sång
Uwe Lulis – gitarr
Christopher Williams – trummor