Nelly

+ Jay Samson

Datum har passerat

2015 var ett stort år för mångsidiga talangen Nelly, som har jobbat obevekligt med ett stort antal TV, film och musikprojekt sedan debuten. Senast hiten ”The Fix” som är första singeln från den kommande skivan och en världsomspännande turné har varit några av guldkornen den senaste tiden. Nu står det klart att superstjärnan kommer till Stockholm för en konsert på Debaser Medis den 31 maj!

Nelly är rapstjärna, entreprenör, filantrop samt skådespelare och har ständigt höjt ribban inom underhållningsindustrin sedan år 2000, då han klev in i scenljuset med sitt album ”Country Grammer”. Skivan smällde stort på topp-listorna och han fick braksuccéer med sina hits ”Ride With Me”, ”Country Grammar” och ”E.I”. Plattan genererade fyra Grammy Awards-nomineringar och sålde över nio miljoner ex världen över.

Med uppföljaren Nellyville 2002 fick han så äntligen sina Grammy Awards för ”Hot in Here” och för ”Dilemma” (feat. Kelly Rowland). Med tiden har han tagit hem många amerikanska musikpriser, och 2013 släppte han sin sjunde fullängdare ”M.O.”, med gästartister som Nicki Minaj, Pharrell, Future, T.I. och 2 Chainz.

Musikmogulen har också lämnat avtryck på andra sätt inom industrin, med bland annat ett par klädmärken och egen energidryck. Han har också en limited edition sneaker ihop med Nike och har startat en skola för nya entreprenörer inom musikindustrin. Vi har också sett honom i filmen ”The Longest Yard” och i TV-serien ”CSI: NY” samt komediserien ”The Real Husbands of Hollywood”.

+++

Support: Jay Samson
Den talangfulle RnB/Pop artisten, dansaren och låtskrivaren Jay Samsons resa började i svenska Idol 2011. Där nådde han till topp 11 och gjorde ett stort intryck på det svenska folket med sin unika röst och sitt otroliga scenspråk och dans. År 2014 vann han en tävling som ingen mindre än Ryan Seacrest (American Idol) hade hand om med sin version av Drakes låt ”Hold On, We’re Going Home” som har över 100.000 visningar på YouTube!

Han har redan hunnit bli uppmärksammad utomlands i både England och USA av artister och producenter. En av alla som upptäckt Jay är Beyonces dansare G Madison som såg Jay uppträda live och blev så otroligt imponerad att han har tagit på sig rollen som Jays Creative Director för att hjälpa honom nå nya höjder. I maj släpper Jay sin första singel ”Give a Damn” och med den i bagaget värmer han upp för rapstjärnan Nelly i Stockholm!