Millencolin

+ Satanic Surfers, Lowest Creature

Datum har passerat

Skatepunkarna Millencolin och melodiska punkarna Satanic Surfers kommer att ruska om Malmö rejält i höst! Den 24 november gör de gemensam spelning på KB! Som om det inte vore nog får de även sällskap av Lowest Creature från Örebro som opener.

MILLENCOLIN
Sju år sedan sist, men skatepunk-kvartetten Millencolin släppte äntligen en ny platta i våras – ”True Brew”. Bandet är lika enade, starka och passionerade som när de startade bandet för 23 år sedan, men de har grävt djupare närmare kärnan till punkrocken som en gång fick dem att dra sina första ackord, och texterna är mer politiska än någonsin. Vi kan utlova fullt ställ från början till slut när Örebros stoltheter intar scenen på KB i höst!

SATANIC SURFERS
Satanic Surfers bildades i Lund -89 och har sedan dess lämnat ett stadigt avtryck och nått massiva framgångar på underground-scenen världen över. Efter ett längre uppehåll så återförenades de förra året och genomförde succéfyllda spelningar på några av Europa och Kanadas största festivaler och även en större turné i sydamerika.

LOWEST CREATURE
Smutsen från det platta landskapet. Metal från skuggorna av de blå bergen. Hardcore från gatorna i Örebro. Här för att representera sina vänner och lowlifers från the P and B. Rust, steel and filth. Lowest Creature.