Melody Gardot

Datum har passerat

Vi är väldigt glada att meddela att den internationellt bästsäljande sångerskan, låtskrivaren och musikern Melody Gardot kommer tillbaka till Sverige för en exklusiv Sverigekonsert i sommar på vackra Norrviken i Båstad den 11 juli.

Melody behöver ingen närmare presentation för Sverige. Hon har själv på ett utomordentligt sätt presenterat sig för den svenska publiken under de senaste åren via sina album, TV-program och flera utsålda och hyllade konserter.

Melody Gardot har en fantastiskt vacker och helt unik röst och en utstrålning som andas både skönet, styrka och skörhet. Med en naturlig talang och musikalisk finess har Svergie verkligen tagit henne till sitt hjärta.

Melody Gardot var senast i Sverige i november förra året. Då blev det tre utsålda konserter (Stockholm, Göteborg och Malmö) inför en entusiastisk publik som gav henne stående ovationer. Nu är det alltså dags igen, och denna gång handlar det om den unika och fantastiskt vackra platsen Norrviken i Båstad mitt i sommarsverige.

Några ord om Norrviken
På Hallandsåsens sluttning, med utsikt över Laholmsbukten, ligger Norrviken med unik utstrålning och vackra trädgårdar. Anläggningen består av sju olika stilträdgårdar samlade kring en huvudbyggnad, Villa Abelin.

Mer info på hemsidan: http://www.norrvikenbastad.se/historia.html

Konserten arrangeras i samarbete med Live Nation.