Fat Joe

+ Denis Alic & Jos F | Warm-up DJ: Black Moose

Datum har passerat

Den amerikanske hiphopgiganten Fat Joe har nyligen inkasserat framgångar med Remy Ma och deras gemensamma “All The Way Up”. Nu kan vi meddela att han kommer till Malmö den 6 oktober för en spelning på KB!

Rapparen Fat Joe (aka Fat Joe da Gangsta, Joey Crack, eller Joe Cartagena som han faktiskt heter) växte upp i Bronx i NYC. Fat Joe var den första rapparen med latino-bakgrund som sålde platina och är kanske mest känd för sina hits ”What’s Luv”, ”Make It Rain”, samt ”Lean Back” med sin grupp Terror Squad.

Joe upptäckte hiphopen genom sitt liv på Bronx gator och influerades mycket av banbrytande artister som Furious Five. Tidigt 90-tal säkrade han eget skivkontrakt och släppte debuten ”Represent”. Han har genom åren samarbetat med några av de stora såsom LL Cool J, DJ Premier, Wu-Tang Clan och Nas för att nämna några.

+++

Support: Denis Alic & Jos F
Denis Alic, fortsätter få belöning för sitt hårda arbete. Malmörapparen som varit aktiv sen 2003 har nu mera skapat sig ett etablerat namn i Malmösammanhang och har även fått Sveriges hiphopelit att öppna upp ögonen för honom. På meritlistan har han redan hunnit bocka av att vara förband för bland andra Royce da 5’9 och Snow da product som bägge är stora världsartister. Denis Alic, tillsammans med den nya generationens stjärnskott, Jos F som varit en färsk fläkt inom svenskhiphop, släppte singeln ”hörs sen” i början på september, som under knappt en vecka fick över 50.000 views på youtube. Lägg där till att duon har fått Malmöfestivalen att gunga, Moriskan att svämma över och samarbetat med namn som Lilleman, Gonza och Juan Havana så är det kanske inte en jättechock att Denis Alic och Jos F får ta sig an ansvaret att värma upp alla hiphop älskare som vill se den legendariska amerikanska profilen Fat Joe i Malmö.

+++

Warm-up DJ: Black Moose
Black Moose är den mest bokade Urban-DJ:n i hela Sverige och har vunnit Kingsize Magazines utmärkelse för ”DJ of the Year” hela tre gångar. Han har arbetat med välkända svenska akter som: Lazee, Näääk & Nimo, Ken Ring, Abidaz, Kartellen, Medina och öppnat för internationella artister som: The Game, Ice Cube, Wiz Khalifa, 50 Cent, Young Jeezy, Mos Def, Talib Kweli samt Bone Thugs N Harmony.