Electric Eel Shock

+ The Dahmers, Gamla Pengar

Datum har passerat

Det japanska rock’n’roll-monstret Electric Eel Shock dyker upp i Göteborg i vinter och den 15 december intar de scenen på Sticky Fingers! Vi kan dessutom meddela att The Dahmers agerar support och öppnar gör Gamla Pengar!

EES lämnade sitt Japan -99 för att testa vingarna i USA, vilket visade sig vara ett lyckodrag som resulterade i närmast ett konstant turnerande världen över sedan dess. Den explosiva trion spelar en ljuvlig mix av punk, klassisk rock och metal.

Aki Morimoto och Kazuto Maekawa slog ihop sina påsar på grund av sin gemensamma besatthet av Black Sabbath och spelade i olika band i skolan. Flera år senare möttes de igen och tillsammans med Tomoharu Ito, trummisen som älskar att spela naken, bildades EES. Bandet hade till en början 11 medlemmar, men det blev för svårt att få alla att ses samtidigt, så bandet reducerades till en trio. Det är ett sjukt drag ändå, så varför ska man vara fler. Förbered er på vansinnesrock i december!

Support: The Dahmers
Punkens primitiva energi möter blixtrande rockgitarrer, 60-talets popmelodier med texter som tagna ur Dario Argentos verk – så kan man kortfattat beskriva Skåne-kvartetten The Dahmers. Sedan debuten ‘Demons’ 2014 har bandet hunnit sprida skräck från allt mellan Överkalix i norr till småhålor i centraleuropa. Det bjuds på ett blandat set av både gammal och ny dansant garagerock så gör dig redo för The Dahmers knivskarpa melodier och adrenalinfyllda show.

Opener: Gamla Pengar
Efter en handfull släpp är det återigen dags för Gamla Pengar att tala om hur det ligger till, visa vart skåpet ska stå, knäppa giriga typer på näsan, sparka hatare på smalbenen, reta upp en och annan scenpolis och framför allt leverera en god dos rockmusik i form av en EP. Tema och inspiration är samma gamla: Den sjuka värld vi lever i. Men visst finns det ändå en gnutta hopp? Visst finns det det. Inom en snar framtid släpps bandets femte giv ”Ingen kan allt, men alla kan dra åt helvete”.

+++++

Vi har nu tagit bort förköpsmöjligheten och sänkt biljettpriset från 220:- till ynka 100:-

Ta med din giltiga biljett till konserten, efter det att den är scannad och godkänd återfår du 120:- i entrén.