A.C.T

Datum har passerat

Äntligen! A.C.T live på hemmaplan den 2 september och det vill du verkligen inte missa. Senast A.C.T lirade på KB var 2014 när de precis släppt plattan ”Circus Pandemonium”. Ett av Sveriges säkraste liveband enligt många och dessutom framröstade till årets bästa liveband på Sweden Rock Festival när de spelade där. Gillar du melodisk hårdrock med finess så är detta ett måste!

Musikaliskt har A.C.T alltid gått sin egen väg. Det är musik som gör dig glad och vild på samma gång. A.C.T har aldrig varit förutsägbara, men trots att musiken är full av överraskningar och tvära kast är det alltid melodierna och de starka låtarna som sätter sig.

För er som inte hört A.C.T så kan ni föreställa er en blandning av Queen, Dream Theater, 10CC och ELO. Krydda sen upp det med lite reggae och galen circusmusik så kommer ni ganska nära. Eller nej, egentligen inte… De är omöjliga att sätta i ett fack! Så kom och upplev A.C.T live! Just nu är bandet dessutom högaktuella med en live-DVD/CD (”TRIFLES and Pandemonium”) som har hyllats av både fans och kritiker, så de kommer taggade till tänderna och rejält uppvärmda. Det har de lovat.