ZZ Top

+ Ben Miller Band

Datum har passerat

Legendariska Texasbandet ZZ Top tar sin ”Hell Raisers”-turné till Europa nästa sommar och kommer till Helsingborg för en konsert på Sofiero Slott den 19 juli.

I juni och juli nästa år åker ZZ Top ut på en turné som innebär 20 konserter i Europa. Turnén startar i Birmingham i England för att fortsätta genom Europa upp till Danmark och Finland för att avslutas med två konserter i Sverige.

ZZ Top består fortfarande av originalmedlemmarna Billy F Gibbons på gitarr, Dusty Hill på bas och Frank Beard på trummor. Bandet fortsätter turnera och imponera på stora publikmassor med låtar från deras 15 album såsom ”La Grange”, ”She’s Got Legs”, ”Sharp Dressed Man” och såklart ”Beer Drinkers and Hell Raisers”.Bill F Gibbons uttrycker entusiasm inför den kommande turnén:
 ”ZZ is comin’ at’cha with the 2016 Hell Raisers Tour. We hittin’ the road of raucousness hard knowing our friends, fans, and followers are ready to rock. Gonna be a good, good time. Make that a ‘good, LOUD time!”+++

Support: Ben Miller Band
Amerikanska Ben Miller Band med sångaren och gitarristen Ben Miller i spetsen är ett fantastiskt bra liveband som turnerat non-stop sedan släppet av det hyllade albumet ”Any Way, Shape Or Form” från 2014. Med sin blandning av folk, bluegrass, blues och country kommer de agera den perfekta inledningen på den efterlängtade konsertkvällen med ZZ Top denna sommar på en av Sveriges vackraste konsertplatser – Sofiero.

+++

Praktisk information:
Filt och picknick är välkommet att ta med. Försäljning av mat, dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Ta väl hand om parken då det är en unik konsertplats som vi värnar mycket om!

På grund av ljudvolymen följer arrangören följer Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.

FOTOGRAFERING ÄR EJ TILLÅTEN!

Det finns ingen möjlighet att hämta ut biljetter på arenan. Alla biljetter ska hämtas ut innan konserten på TicnetOmbud.

Rullstol bokas via Ticnet’s callcenter på 077-170 70 70

Paraplyer eller sittpallar får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer/sittpallar som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.