West Coast Riot Indoors 2016

Datum har passerat

Punk- och hardcorefestivalen West Coast Riot återuppstår till våren 2016. I nya kläder och i nytt format, men med lika stor dos geist och ös som tidigare. Vi är oerhört glada att kunna presentera West Coast Riot Indoors och att ytterligare toppa denna nyhet med att lägga fram Refused som huvudband känns riktigt mäktigt. Platsen är Trädgår’n och datumet är 27 februari. West Coast Riot Indoors kommer att vara en festival med fokus på punk, gemenskap och glöd!

Lineup: Refused, Millencolin, Strebers, Honningbarna, Lydia Lunch Retrovirus, Alonzo & Fas 3, Riwen, Räfven, Matriarkatet, Knægt, Psykofant, Cocaine Piss och Braincoats.

West Coast Riot är en svensk punk- och hardcorefestival som arrangerades första gången 26 juni 2008 på Frihamnen i Göteborg, samma plats som Metaltown. 2012 bröt sig festivalen bort från moderfestivalen Metaltown och arrangerades på Röda Sten. En fantastisk solig dag med Rancid som största attraktion. Sedan dess har festivalen vilat. Nu väcker vi liv i WCR, denna gång i mindre format och inomhus. Det blir tre scener, stora scenen i konsertsalen, en mindre i matsalen samt en tredje på den intältade utomhusbaren. Det blir en fullspäckad dag och natt med musik, aktiviteter, DJ’s, efterfest och flera överraskningar. West Coast Riot är tillbaka, och det med besked!