Vanguard Indoors 2016

Datum har passerat

Köpenhamns skönaste festival Vanguard ynglar av sig och ställer till med brakfest på Trädgår’n i Göteborg den 5 mars! Det blir en endagsfestival med två scener, ett tiotal akter, DJ’s, aktiviteter, efterfest samt andra softa överraskningar.

Klara artister: Pharoahe Monch, Grandmaster’s Furious 5 feat. Mele Mel & Scorpio, Promoe, Elliphant, Bugzy Malone, Frisco, Erik Lundin / Michel Dida, Madi Banja, Charles X, Maxida Märak X Systraskap, Ikhana, Skander, Spring Break och Brödraskapet.

Vanguard arrangeras om sommaren i den vackra parken Søndermarken i Köpenhamn och fokuserar på det bästa av både dansk och internationell hiphop, soul, R&B och funk. Nästa år 2016 fyller festivalen fyra år och har under de gångna åren presenterat artister som Wu-Tang Clan, The Roots, Mobb Deep, Roy Ayers, George Clinton, DJ Premier, Dead Prez, Lee Fields, Little Dragon, Seinabo Sey och De La Soul.

Nu är det alltså hög tid för att ta konceptet vidare, om än stöpt i ett annorlunda format. Totalt skall runt tio akter bokas till Vanguard Indoors. Det kommer att bli en fet tillställning med något av det främsta, ärligaste och schysstaste du kan lyssna på just nu.

*** VIKTIG INFORMATION ***
Yasiin Bey aka Mos Def har tvingats ställa in sitt uppträdande på Vanguard Indoors. Vi har därför beslutat att sänka biljettpriset till 300 kr. Besökare som redan har köpt biljetter till det gamla priset får mellanskillnaden tillbaka i kassan på konsertdagen.