The Game

Datum har passerat

Den miljonsäljande hiphop-stjärnan The Game är tillbaka med dubbelalbumet ”Documentary 2 & 2.5” och i vinter möter han återigen den svenska publiken. Den 21 januari landar han i Malmö för en spelning på KB. Missa inte!

2005 debuterade The Game med ett brak och förde Compton och västkust-rappen tillbaka i rampljuset med det fantastiska albumet ”Documentary”, som intog förstaplatsen på Billboard-listan samt nominerades till två Grammy-priser. 10 år senare är han tillbaka med en urstark uppföljare i form av dubbelalbumet ”Documentary 2 & 2.5” där han återigen har fått hjälp av av Dr.Dre, och den imponerande gästlistan inkluderar bl.a. Kendrick Lamar, Drake, Snoop Dogg, Ice Cube, Nas, Lil Wayne och Ty Dolla $ign. Alla 36 låtarna håller en skyhög nivå och textmässigt handlar det om saker som glorifiering av sin hemstad, kvinnor och gäng.

Fans till kvalitetsrap från västkusten kan förbereda sig för en kväll med en arsenal av nya hits, men också gamla och goda ”Hate it or Love it”, ”How we do”, ”My Life” och ”Dreams” för att nämna några av klassikerna som kommer att serveras denna afton.