The Bronx

+ Frank Carter & The Rattlesnakes, Pounded By The Surf

Datum har passerat

Los Angeles brötigaste och svettigaste hardcore-punk-akt kommer tillbaka till Malmö och KB! Den 4 december är datumet som gäller och med på scenen denna kväll ser ni också Frank Carter & The Rattlesnakes samt Pounded By The Surf.

Med en tillräcklig arsenal av testosteron pumpandes genom varje cell i kroppen har The Bronx transplanterat hardcore-punkens gamla livspump med ett fräscht hjärta och litervis med nytt blod. Sekunderna då våra själar får vila är icke-existerande men det är samtidigt få av oss som klagar. Ruset är allt vi vill ha, ruset är det vi alltid får.

Bandet bildades 2002 i Los Angeles och nu tretton år senare kanske man skulle kunna tro att fräschören och vigören borde ha falnat men ack den som bedrar sig. The Bronx anno 2015 har med sina fyra självbetitlade album erövrat alla våra fem världsdelar och skapat sig en fanskara som personifierar ordet ”dedikerad”. Och det är inte bara fansen som uppvisar en otvungen kärlek till bandet; kritiker i prominenta magasin och digitala diton har sällan ett ont ord att pränta ner utan kören består av idel hyllningar.

The Bronx har ett speciellt ställe i sitt hjärta för Sverige och vi har i vår tur mutat in stora delar av våra för LA:s bästa rockband. Nu är det åter dags för en svettig urladdning och nävar i vädret.