Sunny Standup 2015

Datum har passerat

Att förena sommarsemester med humor från våra främsta komiker har visat sig vara ett vinnande koncept. När Sunny Standup för sjunde året i rad drar ut på turné kompletteras en redan väldigt tung line-up och det bli premiär för två grymma tjejer – Nour El-Refai och Emma Knyckare som ansluter på årets upplaga.

I år besöker Sunny Standup-gänget för första gången Ystad där det blir turnéstart den 12 juli. Denna kväll blir det inga mindre än Johan Glans, Robin Paulsson, Hasse Brontén, Martin Lagos, Emma Knyckare, Ann Westin och Nour El-Refai som står för underhållningen.

Artisten Stephen Simmonds följer i vanlig ordning med som DJ men får i år mer utrymme i showen att värma upp publiken och maxa stämningen med skön musik. Totalt bjuds det på ca två timmars underhållning som kommer ge semestrande svenskar sin årliga dos av glädjetårar och skrattkramp. Kombinationen standup, sommar, sol och semester har visat sig vara oslagbar och turnén blir bara mer och mer populär för varje år!

Åldersgränsen i Ystad är 18 år, men 13-17 år är okej i målsmans sällskap (dessa märks med armband p.g.a. alkoholförsäljning på plats).
För svar på övriga frågor se www.sunnystandup.se.